Υπόθεση δύο 24ώρων μπορεί να είναι η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τόσο ο ισπανικός, όσο και ο βρετανικός Τύπος, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ θα συναντηθεί με τον ομόλογό του στην Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι στο Μαϊάμι ή στο Φίνιξ. Μάλιστα, αυτό θα είναι το καθοριστικό ραντεβού το οποίο μπορεί να γίνει και αύριο.

Η εφημερίδα «Μαρκα» πάντως, υποστήριξε χτες το βράδυ, ότι ο Λέβι είναι εκνευρισμένος από την πίεση που δέχεται για να παραχωρήσει τον παίκτη και απειλεί να τον κρατήσει άλλον ένα χρόνο!  

H «Aς» σημείωσε ότι οι δύο ομάδες συζητούν για 100 εκατ. ευρώ και ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει τα χρήματα να καταβληθούν σε πέντε δόσεις, με την πρώτη να μην ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ.

Η «Ντέιλι Μέιλ» πάντως ανέφερε ότι ο Λέβι δεν πρόκειται να συζητήσει για ποσό κάτω των 120 εκατ. ευρώ και αν η Ρεάλ επιμείνει σε πέντε δόσεις, οι απαιτήσεις του μπορεί να αγγίξουν τα 138 εκατ.!

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο, η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι ο πορτογάλος άσος θα θελήσει να μείνει στη Ρεάλ αν οι αποδοχές του αγγίξουν τα 370.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή με συμβόλαιο 18 εκατ. ευρώ ετησίως!

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της Τότεναμ Αντρε Βίλας-Μπόας επανέλαβε μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μονακό (5-2) ότι ο Μπέιλ δεν παραχωρείται!