Η ισπανική εφημερίδα As κάνει λόγο για συμφωνία της Τότεναμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ με τη μεταγραφή να φτάνει το μυθικό ποσό των 120 εκατ. ευρώ!

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί ο ουαλός άσος από τους Μερένγκες είναι να βρεθεί ο τρόπος πληρωμής, ενώ δεν θα υπάρχουν μετακινήσεις παικτών παρά την επιθυμία του προπονητή της Τότεναμ, Βίλας Μπόας.

Την Τετάρτη ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε τις συνομιλίες των δύο πλευρών χωρίς να αποκαλύψει τη συμφωνία.

«Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τον Μπέιλ αυτή την στιγμή καθώς δεν είναι παίκτης της Ρεάλ. Ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν συνηθίζω να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μου και δεν είναι σωστό να το κάνω».

Παραπάνω πληροφορίες δεν υπάρχουν για την μεταγραφή εκτός του ότι δεν θα μετακινηθούν παίκτες, παρά τις πιέσεις του Αντρέ-Βίλας Μπόας για απόκτηση των Ντι Μαρία και Μοράτα.

Όπως αναφέρει η As, η Τότεναμ με τα χρήματα που θα πάρει από την πώληση του Μπέιλ, θα κινηθεί για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της Αρσεναλ.