Ο Φετφατζίδης θα μείνει στον Ολυμπιακό, ο Γκρέκο πήγε στη Λιβόρνο και όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν την πρώτη εμφάνιση (έστω και ανεπίσημη) των Σαβιόλα, Ρομπέρτο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν έκοψε το…βήχα της Γαλλικής Μπαστιά η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Γιάννη Φετφατζίδη, τονίζοντας ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται και ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο νεαρός παίκτης να έμεινε ένας άλλος όμως έφυγε. Η Λιβόρνο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο. Πέρυσι τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον Ιταλό για τρία χρόνια. Μάλιστα είχε πληρώσει τη Ρόμα 850.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και οι αποδοχές του έφταναν τις 650.000 ευρώ. Η ομάδα του Πειραιά τον άφησε να πάει σε ομάδα της επιλογής του αφού ο Μίτσελ δεν τον υπολόγιζε και γλίτωσε από το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει την Τετάρτη το βράδυ (20:00) φιλικό αγώνα με τη Γερμανική Σαντχαουσεν. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους Σαβιόλα και Ρομπέρτο. Ο Μίτσελ σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει για να δει σε το βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει του Σαββατιάτικου φιλικού με τη Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ.

Η αναζήτηση αμυντικού χαφ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Ματιέ Φλαμινί που έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Τον Γάλλο θέλει και ο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τον έχει κάνει να το σκέφτεται και να μην υπογράφει στη Ζενίτ.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε το εξής: με το πρώτο συνδεσμιακό πακέτο να εξαντλείται, ο Ολυμπιακός έφτασε την πώληση των 8.500 εισιτηρίων διαρκείας.