Με πολλά αμυντικά προβλήματα ο Ολυμπιακός και απόδοση αντιστρόφως ανάλογη με εκείνη του αγώνα εναντίον της Στουγκάρδης, έχασε με 4-1 από τη Χοφενχάϊμ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πολλή δουλειά, είχαν μεγάλα αμυντικά κενά, δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να δημιουργήσουν φάσεις επικίνδυνες για την αντίπαλη εστία και πνίγηκαν στο πρέσινγκ της Γερμανικής ομάδας, χάρη στο οποίο αναγκάστηκαν να υποπέσουν σε λάθη. Από τέτοια λάθη ξεκίνησαν τα 3 πρώτα γκολ της Χοφενχάϊμ τα οποία έμειναν αναπάντητα από την ερυθρόλευκη ομάδα.

Ο Κάμπελ που ξεκίνησε βασικός δεν μπορεί να κριθεί, αφού φαινόταν ότι ήταν σαν το ψάρι στη…στεριά. Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά δεν υπήρχε κάποιος ποδοσφαιριστής που να διασώθηκε. Η ομάδα του Πειραιά δεν είχε αυτοσυγκέντρωση, μπήκε χαλαρά στο γήπεδο και σε καμία στιγμή δεν δικαιολόγησε την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο. Της έλειψε η φρεσκάδα και οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έμοιαζαν κουρασμένοι. Έτσι μοιραία η καλοδουλεμένη γερμανική ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν από τα λάθη του Ολυμπιακού και τον…φιλοδώρησε με 4 γκολ.

Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με πλασέ του Διαμαντάκου σε 4-1.

Τα γκολ της Χοφενχαϊμ σημείωσαν οι : Άμπραχαμ (10’), Βόλαντ (32’), Σίμπλοκ (72’) και Φιρμίνο (77’). Επίσης στο 58’ ο Στρομπλ με σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Μεντζανί, Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Μασάντο, Φετφατζίδης, Κάμπελ και Μήτρογλου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γιαννιώτης, Μανωλάς, Μεντζανί, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν, Μήτρογλου.

Επίσης μπήκαν στο 61’ ο Λυκογιάννης, Ντε Βισέντι, Διαμαντάκος, Φέϊσα.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Κάστεελ, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Φιρμίνο, Ελιουνούνσι, Αμπραχάμ, Μοντέστε, Βέστεργκάαρντ, Βόλαντ, Τόλιχαν.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκραλ, Τεσκερ, Σίμπλοκ, Στρομπλ, Τζόνσον, Σελε, Γκρίφο, Σχάρκα, Χέρντλινγκ, Λουντβιγκ.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μίτσελ δήλωσε: «Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, χωρίς ομαδικότητα κάναμε λάθη που τα πληρώνεις ακριβά σ’αυτό το επίπεδο. Τρία από τα τέσσερα γκολ ήταν από χάσιμο της μπάλας στη ζώνη που δεν έπρεπε. Μετά τον προηγούμενο ματς με τη Στουτγκάρδη ήμασταν ευχαριστημένοι. Μετά το ματς με τη Χοφενχάϊμ έχουμε απογοήτευση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Η ζέστη και τα πολλά νέα πρόσωπα δεν είναι δικαιολογίες, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».