Ιδιαίτερα καλή απόδοση είχε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Στουτγάρδη, παρά το τελικό 0-0. Οι ερυθρόλευκοι άφησαν καλές εντυπώσεις, πάλεψαν μέσα στο γήπεδο δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν καλά τελειώματα και έτσι δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο έτοιμος από την Στουτγάρδη που αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις της την 1η Αυγούστου και βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο η προετοιμασία της.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε 45λεπτο, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Πολύ καλή απόδοση είχε και πάλι ο Ντομίνγκεζ.

«Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Μίτσελ τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου γιατί δουλεύουν σκληρά. Επίσης, ευχαριστημένος από το παιχνίδι, εναντίον της Στουτγάρδης. Πάντα υπάρχουν λάθη που πρέπει να διορθώνουμε, απλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να τελειώσουμε τις φάσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια γιατί χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες».

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές τόνισε: «Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να πάρουμε παίκτες που θα μας κάνουν καλύτερους και το βλέπουμε και στις προπονήσεις αυτό. Ο Σαβιόλα είναι ένα αστέρι, σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα. Αλλά θα πρέπει να παλέψει για τη θέση του με ένα άλλο μεγάλο αστέρι τον Μήτρογλου αλλά και τον Διαμαντάκο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο , Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέβας, Φέϊσα, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Ντε Βισέντι, Σάμαρης, Μενζανί, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Διαμαντάκος.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλραιχ, Σβάαμπ, Ρίντιγκερ, Σακάι, Λάϊτνερ, Μποκά, Βέρνερ, Ερόνι, Μαξίμ, Τραορέ, Ιμπίσεβιτς.