Με κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα υποδέχθηκαν τον Μπρους Σπρίνγκστιν στο Λιντς της Βρετανίας. Το «αφεντικό» της ροκ σκηνής ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που έδωσε συναυλία στον νέο χώρο των 13.500 θέσεων, Leeds Arena, την Τετάρτη, πριν από τα επίσημα εγκαίνια τον Σεπτέμβριο.

Τα φορτηγά που κουβαλούσαν τον εξοπλισμό για την εμφάνισή του, πάρκαραν σε δρόμους γύρω από τον συναυλιακό χώρο.

Προς έκπληξή τους, οι οδηγοί είδαν αργότερα τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα. Σε ανακοίνωσή του το δημαρχείο ζήτησε συγγνώμη από τον Σπρίνγκστιν και τους συνεργάτες του και τους ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιήσει έρευνα αναζητώντας τους λόγους για τους οποίους η Tροχαία έκοψε κλήσεις.

«Πρέπει να ήταν κάποιος που ζήλεψε. Γνώριζε ότι το παρκάρισμα δεν ήταν παράνομο. Τα φορτηγά πρέπει να παρκάρουν αρχικά έξω από τον χώρο και αργότερα οι οδηγοί ενημερώνονται για το πότε θα πρέπει να εισέλθουν στον χώρο» λέει ο Κιθ Γουέικφιλντ από το δημαρχείο του Λιντς.

Πριν από 28 χρόνια ο Μπρους Σπρίνγκστιν είχε εγκαινιάσει και το Roundhay Park της ίδιας πόλης. Τον χώρο Leeds Arena θα εγκαινιάσει επισήμως ο Ελτον Τζον με συναυλία του στις 4 Σεπτεμβρίου.