Την αυτοβιογραφία του με εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή, ετοιμάζει ο Στίβεν Χόκινγκ με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Αυτή τη φορά θα «γράψει» ο ίδιος το βιβλίο χρησιμοποιώντας μια επαναστατική συσκευή η οποία μπορεί να διαβάζει τις συσπάσεις των μυών του προσώπου (του μάγουλου) και να τις μεταφέρει σε οθόνη υπολογιστή ως γράμματα.

Ο διαπρεπής θεωρητικός φυσικός θα έχει ο ίδιος τον έλεγχο των κειμένων που εμφανίζονται στην οθόνη και που θα αποτελούν την αυτοβιογραφία του με τίτλο «My Brief History». Ενα βιβλίο που χαρακτηρίζεται ως «ευφυές και ειλικρινές» από τους εκδότες του.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα απευθυνθεί στον κόσμο, όχι με επιστημονικούς όρους αλλά με αποκαλύψεις για όσα έχουν συμβεί στη ζωή του και για εκείνα που τον απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο.

Στις σελίδες του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ο Χόκινγκ «μιλάει» για τα παιδικά του χρόνια, για την εποχή που διαγνώστηκε ότι πάσχει από τη νόσο Λου Γκέριγκ καθώς και για τους δύο γάμους του.

Σύμφωνα με τους εκδότες του, τα κείμενα θα συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό ώστε να δίνουν στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη ζωή του Χόκινγκ «με δικά του λόγια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από