Ο Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ είναι 24 χρονών και, σύμφωνα με τη «Marca», η Ρεάλ προσφέρει 80-85 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ για να τον φέρει στο Μπερναμπέου.

Παράλληλα, ο κολομβιανός επιθετικός, Ρανταμέλ Φαλκάο, στοίχισε 60 εκατ. ευρώ στον ιδιοκτήτη της Μονακό, ρώσο μεγιστάνα Ντμιτρι Ριμπολόβλεφ, αλλά ελέγχεται η ηλικία του!

Τι συμβαίνει τώρα με τον Γκάρεθ Μπέιλ: ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος για μια μεταγραφή – απάντηση στην αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα που έφερε στο Καμπ Νου τον Νεϊμάρ.

Το όνειρο του Πέρεθ, λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον ουαλό άσο της Τότεναμ Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μάρκα», βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Μάρκα», λοιπόν, η ισπανική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον ουαλό ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 6 ετών, με αποδοχές 10 εκατ. ευρώ ετησίως!

Παράλληλα, η πρόταση που έχει κάνει στον ιδιοκτήτη της Τότεναμ Ντανιέλ Λέβι αγγίζει τα 80-85 εκατ. ευρώ. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ο πορτογάλος αμυντικός Φάμπιο Κοεντράο, ένας παίκτης που αρέσει ιδιαίτερα στον προπονητή της Τότεναμ Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο προέδρων έγιναν πριν από έναν μήνα και ο Πέρεθ δεν αισθάνθηκε καθόλου άνετα όταν άκουσε τον Λέβι να κοστολογεί τον παίκτη στα 116 εκατ. ευρώ. Ετσι σκέφτηκε να προσφέρει λιγότερα χρήματα, αλλά να συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα και παίκτες. Ο Λέβι απέρριψε τον Ντι Μαρία, ζήτησε τον νεαρό Τζέσε Ροντρίγκες, αλλά αυτή τη φορά αρνήθηκε η Ρεάλ. Ετσι ο Πέρεθ κατέληξε στη λύση του Κοεντράο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να γίνουν στο Λος Αντζελες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της Ρεάλ στις ΗΠΑ (29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου). Ο Πέρεθ θα ακολουθήσει την αποστολή, αφού στο Λος Αντζελες είναι η έδρα πολλών επιχειρήσεων του Λέβι.

Ο Μπέιλ έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της Τότεναμ ότι θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ. Η καθοριστική συνάντηση για τη συμφωνία Μπέιλ και Ρεάλ έγινε στις 25 Ιουνίου στη Μαδρίτη.

Η αντίδραση του Βίλας Μπόας: «Στηριζόμαστε στον Μπέιλ σε ό,τι αφορά το μέλλον. Ειναι ένας παίκτης που θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα μας».

Στο μεταξύ ο Πέρεθ, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Λ’ Εκίπ», είπε «μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Εμείς έως τώρα δεν έχουμε καμία πρόταση για αυτόν».

ΚΡΥΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. Οσον αφορά την ηλικία του Φαλκάο, στα μητρώα της ΦΙΦΑ είναι καταχωρισμένος ότι γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1986. Ομως, σύμφωνα με στοιχεία τα οποία προέρχονται από έγγραφα του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο φοιτούσε στην πατρίδα του, γεννήθηκε δύο χρόνια νωρίτερα! Δηλαδή στις 10 Φεβρουαρίου 1984 και είναι 29 χρονών και όχι 27! Επίσης, το έγγραφο αναφέρει ότι παρακολούθησε και προσχολικό πρόγραμμα σε ηλικία 5 χρονών, κάτι όμως που είχε καταργηθεί το 1991. Επίσης, αναφέρεται ότι γεννήθηκε στην Μπογκοτά και όχι στην πόλη Σάντα Μάρτα. Ο πατέρας τού Φαλκάο αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς, ενώ ο κολομβιανός επιθετικός προετοιμάζεται αυτή την περίοδο με τη Μονακό ενόψει του γαλλικού πρωταθλήματος που αρχίζει σε 20 ημέρες.