Συνάντηση με το σωματείο υπαλλήλων του Αττικόν επρόκειτο να έχει το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, μετά από την επίθεση που δέχθηκε κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή στο νοσοκομείο.

«10:00 επίσκεψη στο γραφείο μου του Σωματείου των Υπαλλήλων του ΑΤΤΙΚΟΝ προς άρση των μεταξύ μας παρεξηγήσεων και καθορισμό νέας επισκέψεως», έγραψε στο twitter ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν έχω καμία διάθεση για καυγάδες. Έχω διάθεση να κάνω τη δουλειά μου», ανέφερε, μιλώντας αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ προανήγγειλε ότι κάθε εβδομάδα θα επισκέπτεται δύο με τρία νοσοκομεία.

Μετά από την επίθεση ο υπουργός Υγείας είχε κάλεσε τους εργαζόμενους σε διάλογο, παρά τα όσα εκτυλίχθηκαν. «Και αύριο να θέλει ο σύλλογος να έρθει στο γραφείο μου να μου πουν τα προβλήματά τους ξεχνώ και τη μπουνιά και τον καφέ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε καταγγείλει πάντως ότι εργαζόμενοι τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν, κάνοντας μάλιστα λόγο για «έκφραση βίας από ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».