Σπουδαία κούρσα πραγματοποίησε ο Κώστας Δουβαλίδης στον τελικό των 110 μέτρων με εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ.

Ο Δουβαλίδης τερμάτισε σε 13.34 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο ήταν 13.37 από το 2012 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι και ανήκε στον ίδιο.

Ο Δουβαλίδης με την εμφάνισή του αυτή έδειξε πως είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα είχε τρέξει φέτος την απόσταση σε 13.45. «Ηταν μια καλή κούρσα και μια καλή επίδοση, όμως, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», είπε ο προπονητής του.

«Δεν ήταν η επίδοση που θα με έκανε να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Ήθελα να πάω με καλύτερο χρόνο στη Μόσχα. Στα τελευταία εμπόδια ήμουν καλός, τα πρώτα μέτρα μου όμως θέλουν ακόμη δουλειά. Μπορούσα να κάνω 13.30. Με τη βοήθεια του ανταγωνισμού στη Μόσχα, μπορώ να φτάσω στα 13.30 και να μπω τελικό. Πέρυσι με 13.31 μπήκαν στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Με αυτό το στόχο θα πάω στη Μόσχα», είπε ο Δουβαλίδης, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ Diamond League στο Λονδίνο.