Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης χάλασε τα σχέδια του ΠΑΟΚ για μια σχετικά πιο βατή κλήρωση στην 3η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα το Δικεφάλου του Βορρά, εκεί που ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στη σημερινή κλήρωση στη Νιόν με το γκρουπ των ισχυρών, καταλήγει τελικά στο γκρουπ των αδύναμων ομάδων. Οι ποινές που επέβαλε η ΟΥΕΦΑ στην Φενέρμπαχτσε και στην Μπεσίκτας, αποκλεισμού δύο και ενός χρόνου αντίστοιχα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν θα ισχύσει τελικά από τώρα, αφού το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, στο οποίο προσέφυγαν οι δύο τουρκικές ομάδες, ανακοίνωσε χθες ότι θα συμμετάσχουν κανονικά στις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων εν αναμονή των αποφάσεων που θα εκδώσει.

Για τη Φενέρμπαχτσε η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στις 28 Αυγούστου ενώ για την Μπεσίκτας στις 30 Αυγούστου.

Ετσι ο ΠΑΟΚ, για την 3η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα να αντιμετωπίσει μία εκ των Λυών, Φενέρμπαχτσε, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αϊντχόφεν και Μέταλιστ. Σήμερα στη Νιόν, θα γίνουν οι κληρώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Από πλευράς ΠΑΟΚ θα παρευρεθούν οι Βρύζας και Τσιστιακόφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επιστρέφει σήμερα από την Αυστρία και την Κυριακή, στην πρώτη προπόνηση επί ελληνικού εδάφους (20.00), θα έχει στις κερκίδες τους οπαδούς του, αφού ο Χουμπ Στέφενς ζήτησε η πρώτη προπόνηση να είναι ανοικτή για τους φιλάθλους προκειμένου να δουν όλοι τα νέα αποκτήματα της ομάδας.