Ενα βήμα πριν τη φυλακή βρέθηκε και χθες ο Λάκης Γαβαλάς. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον καταδίκασε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ο γνωστός μόδιστρος-επιχειρηματίας συνελήφθη για τέταρτη φορά λόγω χρεών προς το Δημόσιο ύψους περίπου 1,5 εκατ.. ευρώ, εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του Ιωάννη Παγορόπουλο.

Ο κ. Παγορόπουλος προσκόμισε στο δικαστήριο το έγγραφο με το οποίο ο πελάτης του παραχωρεί στο Δημόσιο το ακίνητό του στην Κάντζα προκειμένου να εξοφληθούν τα χρέη του και ζήτησε να αναγνωριστούν στον Λάκη Γαβαλά τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του.

Μετά την καταδίκη του εντολέα του ο Ιωάννης Παγορόπουλος δήλωσε: «Δεν κρίνω ποτέ αποφάσεις δικαστηρίων. Τις σέβομαι όλες. Το μόνο που μπορώ να πω γι΄αυτήν είναι πως είναι επιεικώς ακατανόητη. Αντί η Ελληνική Δικαιοσύνη να κυνηγά εξοντωτικά τον Λάκη Γαβαλά καλά θα κάνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τον βοηθήσει με τον τρόπο που εκείνη ξέρει καλύτερα να εκπληρώσει το συντομότερο δυνατόν τις υποχρεώσεις του προς το Ελληνικό Δημόσιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από