Την πρόθεσή του να ψηφίσει τελικά το πολυνομοσχέδιο εφόσον τηρηθούν τα όσα έχουν υποσχεθεί μέχρι τώρα οι εμπλεκόμενοι υπουργοί να αλλάξουν σε αυτό εξέφρασε μέσω της συχνότητας του ραδιοσταθμού ΒΗΜΑ FM 99,5 o βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε διατυπώσει πολλές ενστάσεις ενώ άσκησε και ιδιαίτερη κριτική στη λειτουργία της κυβέρνησης.

«Εάν τηρηθούν τα υπεσχημένα σε ό,τι αφορά τις βελτιώσεις, ασχέτως που δεν θα ικανοποιηθεί το κυρίως αίτημα να αποσυρθεί το άρθρο, δεν πρόκειται να το καταψηφίσω. Διότι όταν ζητάς δέκα και σου ικανοποιούν τα έξι - επτά, δεν πας να καταψηφίσεις το άρθρο», δήλωσε χαρακτηριστικά Νικήτας Κακλαμάνης, δίνοντας τον τόνο για τη στάση που θα τηρήσει στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.

Ο ίδιος εξήγησε και γιατί άσκησε την Τρίτη σφοδρή κριτική – λέγοντας ότι «δεν είναι αυτή εικόνα κυβέρνησης» -
για την απουσία των αρμόδιων υπουργών από τη συνεδρίαση της Βουλής: «Τα επίμαχα υπουργεία, σε σχέση με το πολυνομοσχέδιο, είναι τέσσερα. Οι υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί τους είναι 15. Πώς ήταν δυνατόν, λοιπόν, να είναι παρών μόνον ο κ. Κεδίκογλου; Και οφείλω να πω μια καλή κουβέντα και για τον κ. Μαυραγάνη, που την ώρα που μίλησα μπορεί να μην ήταν, αλλά επί έξι ώρες ήταν εκεί ο άνθρωπος, που δεν είναι και κοινοβουλευτικός…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από