Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών έχουν προγραμματίσει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Τετάρτη, ημέρα ψήφισής του στη Βουλή.

Οι δύο ομοσπονδίες, που χαρακτηρίζουν το πολυνομοσχέδιο ως «ταφόπλακα για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας», θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 7 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στις 7 μ.μ. θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει ότι «παρά τις αγωνιστικές κορώνες των Δημάρχων στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ» ορισμένοι δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας δεν έχουν κλείσει.

Για τον λόγο αυτόν οι σύλλογοι - μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ πραγματοποιούν διαρκείς γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και καταλήψεις και άλλες μορφές αγωνιστικών δράσεων.

«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε και πρέπει να τους αποδείξουμε ότι τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε υποτελείς, δεν τους φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από