Ο ουρουγουανός επιθετικός Εντινσον Καβάνι έγινε η ακριβότερη έως τώρα μεταγραφή του εφετινού καλοκαιριού. Οι σεΐχηδες του Κατάρ, ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, πλήρωσαν 64 εκατ. ευρω στη Νάπολι για να φέρουν στο Παρίσι τον στράικερ από το Καμπιονάτο, ο οποίος και θα πάρει τη φανέλα με το Νο9.

Η γαλλική ομάδα, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης και επίσημα την απόκτηση του Καβάνι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια.

Ο Καβάνι έφτασε στο Παρίσι τη Δευτέρα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο. Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι δέκα εκατ. ευρω!

Ο Καβάνι εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος ταξίδεψε από το Κατάρ ειδικά για αυτή την εκδήλωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν», είπε ο Καβάνι «Ήρθα με πολύ όρεξη για δουλειά και στόχο να πετύχω. Θέλω πάντα να είμαι νικητής. Είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλους παίκτες και θα παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με τον Ιμπραίμοβιτς, ο οποίος είναι σπουδαίος παίκτης».