Ο Άρης στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί βουλγαρικού εδάφους, ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Λίτεξ στο Λόβετς. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, τονίζοντας ότι περιμένει μεταγραφές, ώστε να βελτιωθεί και η επιθετική λειτουργία της.

«Πρωταρχικός στόχος για κάθε ομάδα στην προετοιμασία είναι να ξεκινάει από την άμυνά της η σωστή λειτουργία» είπε και συνέχισε: «Με την προσθήκη κάποιων παικτών που περιμένουμε να έρθουν, θα αποκτήσει ποιότητα και το επιθετικό μας παιχνίδι. Αυτό που μου άρεσε ήταν η πειθαρχία και η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θέλω να μείνω στην διάθεση και την πειθαρχία των παιδιών, που δεν άφησαν μια ομάδα που είναι και πιο έτοιμη και πιο ποιοτική από εμάς, να κάνει φάσεις. Αν δεν ήταν περίοδος προετοιμασίας, πιστεύω ότι οι Μανιάς και Παπαδόπουλος μπορεί να είχαν σκοράρει στο σημερινό παιχνίδι».

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο προπονητής του Άρη είπε: «έχω κάνει κάποιες προτάσεις στον πρόεδρο και τις κυνηγάει. Δεν είναι εύκολο να γίνει μια μεταγραφή. Μπορεί να φαντάζει εύκολο, αλλά είναι πολύ δύσκολο, γιατί εμπλέκονται πολλοί. Νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε κάποια αποτελέσματα».

Ο Άρης, αγωνίστηκε με τους: Μπουζάνη (62’ Καράδαης), Κύργια (81’ Αντωνιάδης), Πουλίδο (76’ Ηρακλής), Μαργαρίτη, Ψυχογιό (65’ Λεμονής), Παπαδόπουλο (79’ Νταμαρλής), Έλσνερ (55’ Γκόλιας), Τριανταφυλλάκο (81’ Τσουκάνης), Σταυρόπουλο (58’ Ρένια), Καραγιάννη (46’ Κοτσαρίδης), Μανιά (65’ Αγγελούδης).