Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, την πρώτη ημέρα της πώλησής τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε με έμφαση στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ότι η Ένωση δεν ζητιανεύει, αλλά θέλει να διαπιστώσει τη δυναμική του κόσμου και ζήτησε την συμπαράσταση και την βοήθεια του κόσμου, αναφέροντας ότι τα μισά από τα χρήματα θα μπουν σε ταμείο για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Σημαντικό κίνητρο είναι ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο τα δύο αυτά χρόνια που η ΑΕΚ θα αγωνίζεται σε μικρότερες κατηγορίες θα έχουν προτεραιότητα όταν κατασκευαστεί το νέο γήπεδο να πάρουν θέσεις σ’αυτό.

Στην Ένωση περιμένουν με αγωνία για να δουν πως θα αντιδράσει ο κόσμος και πως θα αντιμετωπίσει την ομάδα, αλλά κυρίως το γεγονός ότι αυτή θα αγωνίζεται εφέτος στην ερασιτεχνική κατηγορία. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας κυμαίνονται από 150 μέχρι 4000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις ανάλογα με τις ηλικίες αυτών που αγοράζουν. Ήδη τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουν στην ομάδα είναι ενθαρρυντικά και φαίνεται ότι ο κόσμος για μία ακόμα φορά θα σταθεί κοντά στην ΑΕΚ. Αυτό φυσικά θα το δούμε όταν θα περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα οι τιμές τους είναι οι εξής:

Θύρες 1, 35, 15: 150 ευρώ , Θύρες 3: 200 ευρώ, Θύρες 5, 13: 250 ευρώ, Θύρες 7, 11: 350 ευρώ, Θύρες 9: 450 ευρώ , Θύρες 29: 550 ευρώ, VIP (R1-R2): 2000 ευρώ, Members: 4000 ευρώ. Τέλος

Ειδικές τιμές θα υπάρχουν σε ηλικιακές κατηγορίες, όπως τα παιδικά, τους ηλικιωμένους και τα νεανικά