Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως ο αλγερινός διεθνής φορ ανέβασε το δικό του μήνυμα στο twitter, διαψεύδοντας ότι έχει υπογράψει στη Φόρεστ:

«Αρνούμαι πως υπέγραψα στην Νότιγχαμ, έχω πολλές προτάσεις και θέλω χρόνο να σκεφτώ για το μέλλον μου».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC στην Αγγλία, ο 29χρονος επιθετικός θα υποβληθεί την Πέμπτη σε ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο στους «Ρεντς».

Τα φόρουμ οπαδών της αγγλικής ομάδας αναφέρουν ότι εντός της ημέρας ο Τζιμπούρ θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και στις 21.30 θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του από τη Νότιγχαμ.

Μάλιστα, γίνεται σύγκριση του 29χρονου επιθετικού του Ολυμπιακού με τον Κόλιμορ ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στη Νότιγχαμ. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Φόρεστ υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή ενός παίκτη που έχει σημειώσει 39 γκολ σε 2,5 αγωνιστές περιόδους με τα χρώματα του Ολυμπιακού και θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο μεταξύ ο Μίτσελ έχει στο πρόγραμμα τρεις προπονήσεις στην προετοιμασία στο αυστριακό αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ.

Ο ισπανός τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης των ποδοσφαιριστών του.

Ξεχωριστά δούλεψαν την Πέμπτη οι τερματοφύλακες, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου. Ο Μπάλας Μέγερι θα μπει σιγά-σιγά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Μίτσελ σε δηλώσεις του για την προετοιμασία του Ολυμπιακού τόνισε:

«Δεν μ’ αρέσουν πολύ οι προετοιμασίες. Υποφέρω λίγο στο διάστημα αυτό. Όταν ήμουν παίκτης αλλά και τώρα που είμαι προπονητής. Είναι μία περίοδος για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να ετοιμάσουμε την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Καταλαβαίνω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σταματήσουν. Τους ζητάμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να τους έχουμε έτοιμους όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ρίξει λοιπόν το βάρος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Σε ερώτηση αν είναι ο τρόπος δουλειάς του ή θέλει να αποκτήσουν τώρα οι παίκτες του υψηλό δείκτη φυσικής κατάστασης είπε: «Αν έλεγα το δεύτερο θα μιλούσα άσχημα για τον προηγούμενο προπονητή και δεν θέλω να το κάνω. Πιο πολύ είναι η ιδέα της δουλειάς μας. Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη εβδομάδα δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση. Από την δεύτερη εβδομάδα θα δουλέψουμε με την μπάλα και το κομμάτι της τακτικής. Επίσης στο κομμάτι τακτικής δουλεύουμε και παράλληλα στη φυσική κατάσταση. Ετσι θα καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι όσο πιο κουρασμένοι είναι στον αγώνα, τόσο πιο πολύ θα πρέπει να έχουν την κατοχή της μπάλας».