Λίγες ώρες πριν από την αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος, η Σούπερ Λίγκα όρισε ΓΣ. Τι θα συζητηθεί; Ισως και η μείωση των ομάδων από την περίοδο 2015-2016! Ναι, η Λίγκα αποφάσισε πέρυσι πρωτάθλημα με 18 ομάδες, αλλά τώρα προσανατολίζεται να κόψει στο μέλλον τις δύο και να επιστρέψει στις 16. Εκπληκτικός προγραμματισμός και με σταθερότητα…

Κατά τα λοιπά, αναμένεται να συζητηθούν οι σχέσεις με τον ΟΠΑΠ, αλλά και το ζήτημα των τηλεοπτικών εσόδων που θα είναι μειωμένα.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΒΑΣΙΓΙΑ Ο ΟΦΗ

Εν αναμονή του 22χρονου αφρικανού κεντρικού αμυντικού Λίνκολν Σβασίγια βρίσκεται ο ΟΦΗ. Ο διεθνής με τη Ζιμπάμπουε έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Κρήτης και η άφιξή του στο Ηράκλειο έχει καθυστερήσει γιατί έχει εντοπιστεί πρόβλημα με τη βίζα του. Στην κρητική ομάδα, πάντως, είναι αισιόδοξοι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο παίκτης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να υπογράψει και εν συνεχεία να ακολουθήσει την αποστολή του ΟΦΗ στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στη συνάντηση του Παύλου Δερμιτζάκη με τους ανθρώπους της ομάδας οριστικοποιήθηκε η θετική εισήγηση του προπονητή για τον 25χρονο καμερουνέζο αμυντικό μέσο Χοσέ Ικενγκ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Στις προπονήσεις του Εργοτέλη μετέχει πλέον και ο Γιάννης Κοιλιάρας. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την κρητική ομάδα, η οποία περιμένει να αδειοδοτηθεί για να τον εντάξει και επίσημα στο δυναμικό της.