Aπό το αεροδρόμιο απ’ευθείας στην παρουσίαση της διοικούσας επιτροπής θα μεταβεί ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ που βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στη Ρόδο για το σεμινάριο προπονητικής, για να πάρει ένα ακόμα δίπλωμα στον τομέα αυτό, θέλει οπωσδήποτε να δώσει το παρών στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της διοικούσας επιτροπής και έτσι αποφάσισε να μεταβεί απ’ευθείας από το αεροδρόμιο στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, όπου θα γίνει η δημόσια παρουσίαση της επιτροπής από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρών όλοι όσοι συμμετέχουν στο ξεκίνημα της νέας εποχής για την ΑΕΚ, δηλαδή οι Μπάγιεβιτς, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Μπορμπόκης, Δημητριάδης και φυσικά ο Δέλλας.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς πάντως επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής και ετοιμάζεται να «τρέξει» τα μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης σε συνεργασία με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο. Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να ψάχνουν για επιθετικό που θα καλύπτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει και κυρίως που θα δώσει στην ομάδα τα γκολ.

Εξάλλου από την προηγούμενη Παρασκευή ξεκίνησε η μετακόμιση των γραφείων της ΑΕΚ από τα Σπάτα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ήδη έχουν μεταφερθεί εκεί κάποια από τα πράγματα που υπήρχαν στο προπονητήριο των Σπάτων, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε μέσα στην εβδομάδα. Στην Ένωση ελπίζουν ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας τα γραφεία θα είναι σε θέση να λειτουργούν.