«Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτε, αφού θα μιλήσουμε ξανά τη Δευτέρα. Απομένουν κάποια πράγματα ακόμα αλλά γενικά είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο Βασίλης Σπανούλης γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους του Ολυμπιακού βγαίνοντας από τα γραφεία της Arcadia, τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Παρασκευής, μετά τη μαραθώνια συνάντηση (κράτησε τέσσερις ώρες!) με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Σκινδήλια και η πρόθεσή του αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι η συνέχιση της συνεργασίας.

Οι δύο πλευρές μίλησαν γενικά για την ομάδα, το φινάλε της σεζόν, την Ευρωλίγκα και φυσικά για την επιθυμία επέκτασης της συνεργασίας τους.

Η συνάντηση ήταν σε άριστο κλίμα, απόρροια και της εξαιρετικής σχέσης (πέραν της επαγγελματικής) που έχουν καλλιεργήσει οι δύο πλευρές αυτά τα χρόνια.

«Συζητήσαμε και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα» τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης, που σε ερώτηση αν τη Δευτέρα θα συνεχίσει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού, απάντησε: «Δεν ξέρω, θα δούμε…»

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιο του Στράτου Περπέρογλου (μπορούσε να το κάνει μέχρι τις 5 Ιουλίου) δείχνοντας πως επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο παίκτης έχει δικαίωμα να φέρει μεγαλύτερη πρόταση (από τα 500.000 ευρώ) και αν οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν του την ισοφαρίσουν, είναι ελεύθερος να φύγει.

Αρα η μπάλα πλέον είναι στα χέρια του Στράτου, που όμως δεν έχει δείξει διάθεση να αποχωρήσει.