Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Κατσέλης», απαιτώντας να ξανανοίξουν τα εργοστάσια, να μη γίνει καμία απόλυση και να διατηρηθούν οι εργασιακές σχέσεις ως είχαν.

Η πρώτη τους στάση ήταν στο υπουργείο Εργασίας, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Κοκκόρη. Στη συνέχεια η πορεία πέρασε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και κατέληξε στη Βουλή.

Το προεδρείο του σωματείου εργαζομένων συναντήθηκε στη Βουλή με τον υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος ανέφερε πως σκοπός είναι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να συγκληθεί διυπουργική επιτροπή των υπουργείων Εργασίας, Ανάπτυξης και Οικονομικών, η οποία και θα ασχοληθεί με το κλείσιμο των εργοστασίων.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, Γιώργος Αρβανίτης είπε στο ΑΜΠΕ πως είναι αδιανόητο να μπαίνει «λουκέτο» σε μια κερδοφόρα εταιρεία ειδών πρώτης ανάγκης, επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, μέχρι να δικαιωθούν.