Πιό δύσκολη αρχή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο νέος προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες.

Η Γιουνάιτεντ έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, αφού μπαίνει από νωρίς στα βάσανα των σπουδαίων αγώνων.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 17 Αυγούστου, η Γιουνάιτεντ αγωνίζεται στη δύσκολη έδρα της Σουόνσι. Στη δεύτερη αγωνιστική (24 Αυγούστου), υποδέχεται την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο και στην τρίτη (31 Αυγούστου), ο Μόγιες θα πάει σε μία αφιλόξενη για αυτόν έδρα, το Ανφιλντ. Ο Μόγιες δεν έχει νικήσει τα τελευταία ένδεκα χρόνια στην έδρα της Λίβερπουλ.

Το πρώτο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, είναι προγραμματισμένο στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Χαλ, η Μάντσεστερ Σίτι (με νέο τεχνικό τον Μανουέλ Πελεγκρίνι) τη Νιούκαστλ και η Λίβερπουλ την Στόουκ.

Στα άλλα ματς της πρεμιέρας θα παίξουν: Αρσεναλ-Αστον Βίλα, Κρύσταλ Πάλας-Τότεναμ, Νόριτς-Εβερτον, Σάντερλαντ-Φούλαμ, Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ-Κάρντιφ.

Το πρωτάθλημα στην Αγγλία ολοκληρώνεται στις 11 Μαίου 2014 και το τελευταίο ματς της χρονιάς θα είναι ο τελικός του κυπέλλου ο οποίος θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα.