Ντύθηκε με κοστούμι σαν εκείνα της ντίβας Μαρλένε Ντίτριχ, με μαύρο καπέλο και λευκό παπιγιόν, και έκανε την εμφάνισή της σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη την Τρίτη με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Madonna: The MDNA Tour».

Μετέτρεψε δε την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ με στιγμιότυπα από συναυλίες της προηγούμενης περιοδείας της, σε μία από τις σημαντικές εκδηλώσεις της χρονιάς, στην οποία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Κέλι Οσμπορν, Νίκι Χίλτον, Μάρθα Στιούαρτ, Αντι Κόεν.

Με την εμφάνιση αλά Ντίτριχ στο Paris Theatre προκάλεσε και αρνητικά σχόλια. Η ίδια εξήγησε ωστόσο ότι επέλεξε αυτά τα ρούχα, καθώς η Ντίτριχ ήταν παρούσα στα επίσημα εγκαίνια του εν λόγω θεάτρου το 1948.

Ενας θαυμαστής την ρώτησε για τα κοστούμια και γενικότερα για τα εκκεντρικά ρούχα τα οποία επιλέγει. Κι εκείνη απάντησε με ερώτηση: «Είσαι έτοιμος να αρχίσεις να σκέφτεσαι μόνο για τον εαυτό σου και να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για αυτά που κάνεις;».

Αμέσως μετά την προβολή, η Βασίλισσα της Ποπ δέχτηκε ερωτήσεις από τους θεατές. «Τι κάνετε για να διατηρήσετε καλογυμνασμένο κορμί; Γυμνάζεστε συχνά;» την ρώτησε ένας θαυμαστής από το κοινό.

«Μισώ αυτές τις ερωτήσεις. Εδινα συναυλία κάθε βράδυ. Αυτό δεν είναι γυμναστική;» απάντησε. «Ηταν η πιο δύσκολη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ».