Για τις 10 Απριλίου του 2014 αναβλήθηκε την Τετάρτη η δίκη από το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για μη καταβολή χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο.

Η οφειλή της ομάδας στο Δημόσιο φέρεται να υπερβαίνει τα 30 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο καταλογίζεται στις διοικήσεις της ΠΑΕ πριν και μετά την προεδρική θητεία του βετεράνου άσου.

Η υπεράσπιση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος ήταν παρών στο δικαστήριο, υπέβαλε αίτημα προκειμένου να προσδιοριστούν από τα χρέη του καταλόγου, τα ποσά εκείνα που φέρονται να αφορούν τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του Ντέμη Νικολαϊδη, το αίτημα, που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, έχει στόχο να καταδείξει αν υπάρχουν και σε ποιο ύψος είναι τα πραγματικά χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη θητεία του πρώην ποδοσφαιριστή.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

Ο Αινείας Καλογέρης χτύπησε πάλι στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα βγάλει μαγνητική τομογραφία για να φανεί ακριβώς το πρόβλημά του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί πέρυσι το καλοκαίρι στο ίδιο γόνατο και είχε πάθει ρήξη χιαστών μένοντας έξω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλη σχεδόν τη σεζόν που πέρασε.

Σε ότι αφορά στα μεταγραφικά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να αποκτήσουν δύο γκολκίπερ και μάλιστα πληροφορίες λένε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ένωση, ενώ στους υποψήφιους είναι πάντα ο γκολκίπερ της Νίκη Βόλου Ηλίας Βούρας.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συνεχίζει καθημερινά τις επαφές με ποδοσφαιριστές και είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βασίλη Ρόβα που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, ενώ πάντα υπάρχει ενδιαφέρον και για τον επιθετικό της ομάδας της Ριζούπολης, τον Μιχάλη Μανιά.