Στριπτίζ για να «ξελασπώσει» έναν έμπορο ναρκωτικών ουσιών, κάνει η Τζένιφερ Ανιστον στην κωμωδία «We’re The Millers (Οικογένεια Μίλερ)». Οπως αποκαλύπτει και το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, η ηθοποιός παραμένει εντυπωσιακή και διατηρεί καλογυμνασμένο σώμα στην ηλικία των 44 ετών. Πράγμα που οφείλεται, όπως λέει, στη γιόγκα αλλά και στους τρεις στηθόδεσμους που φορούσε, τον έναν πάνω από τον άλλον.

«Για να προετοιμαστώ για τον ρόλο της στρίπερ, αφιέρωσα διπλάσιο χρόνο στη γιόγκα» δηλώνει η Ανιστον που κάνει στριπτίζ αλά… Ντέμι Μουρ για τις ανάγκες της ταινίας. «Οταν φτάνει κανείς στην ηλικία που είμαι τώρα, πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω για να διατηρείται σε φόρμα». H διάσημη ηθοποιός γυμνάζεται, όπως έχει πει, πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα και αποφεύγει το πρόχειρο φαγητό.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, φορούσε τρεις στηθόδεσμους μαζί για να τονίσει το στήθος της αλλά και για να είναι σίγουρη ότι δεν θα αποκαλυφθεί τίποτα… άθελά της. Η Ανιστον πάντως απόλαυσε τη διαδικασία.

«Το στριπτίζ είχε πλάκα. Είχα μία καταπληκτική χορογράφο, υπέροχη μουσική και πέρασα πολύ καλά» σχολιάζει η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Η ταινία «We’re The Millers» του Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου, ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 22 Αυγούστου.