Στο ίδιο εδώλιο, αλλά χωρίς να ανταλλάξουν ούτε μια λήξη βρέθηκαν σήμερα η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζόπουλου, η οποία για πρώτη φορά μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται στο Εφετείο που εκδικάζεται η υπόθεση για τις χρυσές μίζες.

Ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Νίκος Μαϊτός απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής, είπε  ότι στην περίπτωση της αγοράς του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλά τιμολόγια για τις επισκευαστικές εργασίες είχαν εκδοθεί στο όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος.

«Το πρόσωπο αυτό ήταν ανύπαρκτο. Παπαλιακος ήταν το επώνυμο της πρώην συζύγου του αδελφού της Βίκυς Σταμάτη.Το Παναγιώτης ήταν το μικρο του όνομα.αυτό σε εμάς δεν το δικαιολόγησε», είπε ο κ.Μαϊτός. 

Κατά την εξέταση του μάρτυρα πολλές φορές αντέδρασε ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πρόεδρο του δικαστηρίου Χρήστο Κατσιάνη, ο οποίος απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο του συνέστησε ψυχραιμία: «Να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να ακουστούν και πράγματα χειρότερα από εδώ και πέρα. Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σας. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας για να βοηθήσετε τη θέση σας. Εδώ κρέμεται η ζωή και η ελευθερία σας» είπε ο δικαστικός λειτουργός.

 Θέμα για τον αναπληρωτή εισαγγελέα της έδρας έθεσε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας,ο οποίος ζήτησε να μην διατυπώνει ερωτήσεις. Αίτημα που η τακτική εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί.

Διακοπή για μια ώρα έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη δίκη έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.

«Δυστυχώς θα έχουμε αυτό το φαινόμενο,αλλά τι να κάνουμε;» είπε ο πρόεδρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από