Στο Λονδίνο περίμεναν όλοι, είναι η αλήθεια, την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Οχι όμως για αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά για έπειτα από 15 ημέρες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ.

Τελικά ελέω Γερμανών, στη θέση του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκαν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Ρούντι Φερνάντεθ που θα μονομαχήσουν στο μπασκετικό Clasico το βράδυ της Παρασκευής (22.00 – ΕΤ1 και Novasports).

«Ναι, είναι περίεργο το συναίσθημα να μην έρθουν οι δύο μεγάλες αυτές ποδοσφαιρικές ομάδες. Ζώντας στη Μαδρίτη, μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση των φιλάθλων για το γεγονός ότι δεν θα είναι εδώ δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που συνήθως προσφέρουν και πλούσιο θέαμα.

Ομως θα τους αποζημιώσουμε εμείς. Παίζουμε καλό μπάσκετ και γενικά οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε δώσει εξαιρετικά παιχνίδια μεταξύ μας που χάρηκαν οι φίλαθλοι», είπε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Ρούντι Φερνάντεθ, που δίπλα του είχε τον προπονητή του Πάμπλο Λάσο –ήταν παίκτης της Βασίλισσας το 1996 στο φάιναλ φορ του Παρισιού, στο τότε Clasico, όπου η Μπαρτσελόνα του Αϊτο Ρενέσες είχε γυρίσει διαφορά 20 πόντων από το ημίχρονο (!) επικρατώντας τελικά της Ρεάλ Μαδρίτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θεωρεί αυτό το παιχνίδι ως τη μεγαλύτερη απογοήτευση στην πλούσια καριέρα του. Στον τελικό ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το πρώτο του Πρωταθλητριών με το συγκλονιστικό φινάλε με τον Βράνκοβιτς.

«Φέτος είναι κάτι το ιδιαίτερο γιατί παίζουμε με τη Ρεάλ, αλλά μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο», είπε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ως ουδέτερος, ο Ετόρε Μεσίνα, κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ρωτήθηκε για τη μεγάλη αυτή ισπανική κόντρα, αλλά ο Ιταλός το έπαιξε… Μουρίνιο:

«Οπως λέει και ο Μουρίνιο, επειδή δεν με αγαπάνε στη Μαδρίτη, δεν θέλω να πάρω θέση».