Στα Ερυθρόλευκα ντύθηκε και επίσημα ο 20χρονος νιγηριανός μεσοεπιθετικός Ολαϊτάν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τρίτη την απόκτηση του Ολαϊτάν Ογιενέιε Μίκαελ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Νιγηριανός που αγωνιζόταν στην Βέροια θα είναι τη Μεγάλη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Εξάλλου στους Ερυθρόλευκους θα επιστρέψουν οι Ανδρέας Τάτος, Γιάννης Ζαραδούκας, Γιάννης Ποτουρίδης και Δημήτρης Διαμαντάκος(είχαν δοθεί δανεικοί σε ομάδες), αλλά ο Μίτσελ θα αποφασίσειποιοιαπ΄ αυτούς θα βρίσκονται στο νέο ρόστερ. Στο προπονητήριο των πρωταθλητών αναμένεται και η νέα μεταγραφή, Ανδρέας Σάμαρης. Ακόμα ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον αργεντινό μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα Τόμας Ντε Βινσέντι.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Φούλαμ πλησίασε τον Ντέρεκ Μπόατενγκ ο οποίος τον τελευταίο καιρό κάνει προπονήσεις στον Ολυμπιακό. Οι Αγγλοι θέλουν έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με το Skysports η Φούλαμ βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή!

Να σημειωθεί ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει τον 30χρονο γκανέζο αμυντικό μέσο και περιμένουν την απόφαση από το CAS στο οποίο έχει κάνει προσφυγή ο παίκτης για να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική Ντνίπρο.