Οι παίκτες της Ντόρτμουντ έχουν γίνει περιζήτητοι στην Ευρώπη. Κι αυτή τη φορά είναι η σειρά του Μάρκο Ρόις, για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να προσφέρει στη Ντόρτμουντ 38 εκατ ευρω!

Το ερώτημα είναι αν η Ντόρτμουντ δεχτεί να παραχωρήσει τον 23χρονο επιθετικό μέσο, για τον οποίο το καλοκαίρι του 2012 έδωσε 17 εκατ ευρω στην Γκλάντμπαχ. Ο Ρόις που έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ, χάνει την παρέα του καλού του φίλου, Μάριο Γκέτσε, ο οποίος μετακομίζει το καλοκαίρι στη Μπάγερν.

Να σημειώσουμε επίσης και τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τη μετακίνηση του πρώτου σκόρερ της Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ είναι βασικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την περασμένη εβδομάδα ο γερμανικός Τύπος έγραψε για συμφωνία με τη Μπάγερν. Πάντως, ο μάνατζερ του, Μαλίκ Μπαρτέλ, είπε ότι ο Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Πρόσθεσε πάντως, ότι ο Πολωνός επιθετικός θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε ότι αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι ο στόχος είναι να μην επαναληφθούν τα μεταγραφικά λάθη του περασμένου καλοκαιριού. Ο επιθετικός της Νάπολι, Εντισον Καβάνι, παραμένει ένας σημαντικός στόχος, ενώ όπως έχει αναφέρει ο αγγλικός Τύπος αναμένεται να αποχωρήσουν παίκτες όπως οι Νασρί, Τζέκο και Λεσκότ.