Τραγική κατάληξη είχε ο άγριος ξυλοδαρμός της 23χρονης κοπέλας, πριν από 26 μέρες στη Νέα Μάκρη, από τον 25χρονο φίλο της, ο οποίος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ σύμφωνα με την Αστυνομία κινείται στον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο και είχε συλληφθεί, τον περασμένο Ιούνιο, για επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην Αγία Παρασκευή.

Η κοπέλα, η οποία ήταν σε κώμα όλες αυτές τις μέρες στον Ερυθρό Σταυρό, άφησε χθες, Μεγάλη Δευτέρα την τελευταία της πνοή, ενώ οι γονείς της χάρισαν τα όργανά της για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Η 23χρονη είχε πέσει θύμα του ξυλοδαρμού, στις 6 Απριλίου, έξω από το σπίτι της στη Νέα Μάκρη.

Ο 25χρονος, ο οποίος περιγράφεται ως «θηριώδης», πήγε στο σπίτι της κοπέλας, την φώναξε να βγει έξω και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, την ξυλοκόπησε με μανία και της χτύπησε το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαρύτατα.

Στη συνέχεια, την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ’ όπου ειδοποίησε την αδελφή της και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Την επόμενη μέρα, από την Ασφάλεια, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη η αδελφή της κοπέλας και ο φίλος του δράστη, για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία, επειδή αρχικά δήλωσαν ότι την μετέφεραν οι ίδιοι από το σπίτι της και όχι με τον τρόπο που έγινε στην πραγματικότητα, ενώ ο 25χρονος είχε γίνει άφαντος.

Μετά τον θάνατο της άτυχης κοπέλας, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 25χρονου.