Ο Κάρλο Αντσελότι μπορεί να διέψευσε το δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου, σύμφωνα με το οποίο έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, όμως οι φήμες επιμένουν.

«Θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε μιλήσει και δεν υπάρχει απόφαση». Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Αντσελότι θα μετακομίσει στη Μαδρίτη και θα είναι στον πάγκο της Ρεάλ με συνεργάτη τον Κλοντ Μακελελέ. Τα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ως αντικαταστάτη του στην Παρί ΣΖ τον Αρσέν Βενγκέρ.

– Επεισοδιακό φινάλε στο ματς Λοριάν – Μαρσέιγ, με συμπλοκή μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Τα αποτελέσματα: Εβιάν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-1, Νις – Τρουά 3-1, Λυών – Σεντ Ετιέν 1-1, Αζαξιό – Μονπελιέ 2-1, Λοριάν – Μαρσέιγ 0-1, Μπορντό – Ρεμς 0-0, Μπαστιά – Τουλούζ 0-0, Μπρεστ – Ρενς 0-2, Βαλενσιέν – Νανσί 0-0, Λιλ – Σοσό 3-3.

Βαθμολογία: Παρί ΣΖ 73, Μαρσέιγ 64, Λυών 60, Σεντ Ετιέν 58.

– Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αγγλία, όταν οπαδοί της Γουλβς μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Τσάμπιονσιπ (στη Λιγκ 1) εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν αρκετές ζημιές.

– Επεισόδια είχαμε και στη Λευκωσία, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας (0-1). Διακόσιοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων.

– Οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης διαμαρτυρήθηκαν με διαφορετικό τρόπο για την άσχημη πορεία της ομάδας τους στο αυστριακό πρωτάθλημα. Εχτισαν με τσιμεντόλιθους την είσοδο των γραφείων του συλλόγου.