Τις γνωριμίες του στον Αγιαξ και γενικά στην αγορά της Ολλανδίας και του Βελγίου θέλει να εκμεταλλευτεί ο Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να βρει έναν-δύο παίκτες-κλειδιά για τον νέο Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, πήγε ξανά στην Ολλανδία όπου πήρε μέρος σε φιλικό ματς παλαιμάχων του Αγιαξ με την Γκρόνιγκεν (σκόραρε μάλιστα), ενώ συνεχίζει τις επαφές του για να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Την ώρα που σχεδιάζονται τα πλάνα για τη νέα περίοδο, στα οποία περιλαμβάνονται και ελληνικοί στόχοι (Γιαννιώτας, Αραβίδης κ.ά.), ο Γιάννης Βονόρτας επικεντρώνεται στο τελευταίο παιχνίδι-μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη στις 9 Μαΐου, καθώς στην περίπτωση που δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο νικητής θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

– Στον Σεϊταρίδη αναμένεται να γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου.

ΑΕΚ. Τις αποφάσεις των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχετικά με το πού θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά η ομάδα.

Ο Νίκος Νοτιάς και οι Supporters κρατούν στα χέρια τους την πλειοψηφία των μετοχών της ΑΕΚ και είναι εκείνοι που πρέπει να πάρουν την απόφαση. Αυτό θα καθορίσει τις κινήσεις του Μελισσανίδη, ο οποίος πάντως προχωρά στις επαφές του με επιχειρηματίες, αλλά και με τις Αρχές, για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.