Ο Μίτσελ απέφυγε στην παρούσα φάση την επέμβαση χολοκυστεκτομής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπεβλήθη χθες σε ΕRCP (Ενδοσκοπική Παλίνδρομη Χολαγγειοπαγκρεατογραφία) και θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο 50χρονος προπονητής εισήχθη προχθές εκτάκτως στο θεραπευτήριο Metropolitan με διάγνωση οξείας παγκρεατίτιδας, λόγω χοληδοχολιθίασης.

Οπως δήλωσε ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, ο Ισπανός δεν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση χολοκυστεκτομής. Η ERCP έχει αντικαταστήσει πολλές από τις χειρουργικές επεμβάσεις που γίνονταν παλαιότερα για τα νοσήματα των χοληφόρων και του παγκρέατος.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό με δύο νίκες και μάλιστα στην Κομοτηνή αντιμετώπισε και μία πολύ κακή διαιτησία. Με τα σφυρίγματά της επέτρεψε στους γηπεδούχους τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους ποδοσφαιριστές μας. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Δίκαια απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Εγώ προτιμούσα στον τελικό τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε και θα πάρουμε το Κύπελλο».