Αποστάσεις από την «επικοινωνιακή» όπως την χαρακτήρισε πολιτική του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της επίσπευσης του ζητήματος της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, πήρε την Τετάρτη ο Δημήτρης Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος συμμετείχε στην πολυσυζητημένη συνεδρίαση της Τρίτης των εκπροσώπων των κομμάτων της κυβέρνησης με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο οικονομολόγος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ είπε για το πολυνομοσχέδιο και τις ενστάσεις που διατύπωσε το ΠΑΣΟΚ: «Εάν μπορούσαμε, θα το είχαμε κάνει πολύ νωρίτερα. Ο κ. Βενιζέλος έθεσε το θέμα, αλλά θέλω να μείνω στο εξής: σέβομαι την επικοινωνιακή πολιτική κάθε κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ, αλλά τη σέβομαι. Εχω αυτή την εντύπωση (ότι το κάνει για την επικοινωνιακή του πολιτική), διότι (η απόφαση για μείωση του ΦΠΑ) είναι μπροστά μας. Τον Ιούνιο ήταν η γενική συμφωνία. Καθένας αρχηγός έχει την ευθύνη του, με βάση την κατεύθυνση που υπάρχει, μετά από συνεννόηση και συμφωνία, και πάμε προς θετική (έκβαση). Αλλά περιμένουμε να δούμε το τελικό κείμενο», δήλωσε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ