Την ύστατη προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού κάνει πλέον η ΑΕΚ με την έφεση που κατέθεσε χθες στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, παρότι τελεί υπό παραίτηση, είναι αυτός που συνεχίζει να διοικεί την ΑΕΚ για διαδικαστικά θέματα, φυσικά μαζί με τα άλλα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ. Εδωσε λοιπόν εντολή στον νομικό σύμβουλο της εταιρείας Χάρη Γρηγορίου να προχωρήσει το θέμα της έφεσης και ο τελευταίος την κατέθεσε χθες το μεσημέρι κατά της αρχικής απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ.

Η Ενωση προσπαθεί να παίξει το τελευταίο χαρτί της. Θα στηριχθεί στην άποψή της που λέει ότι κακώς ο διαιτητής Τριτσώνης διέκοψε το ματς αφού η τάξη στο γήπεδο είχε αποκατασταθεί πλήρως, οι οπαδοί είχαν αδειάσει τις εξέδρες και η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο ήταν άριστη –τον είχαν καθαρίσει μέσα σε 20 λεπτά. Θέλει να κερδίσει την υπόθεση, να της δοθούν πίσω οι τρεις βαθμοί και να διεξαχθούν τα τελευταία 14 λεπτά. Και αυτό μήπως καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 από τον Πανθρακικό.

Αν λοιπόν δικαιωθεί, θα πάρει τους τρεις βαθμούς που της αφαιρέθηκαν και με τους τρεις βαθμούς που μπορεί να κερδίσει στο ματς με την ομάδα της Θράκης θα φθάσει στους 33 και θα σωθεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστεί οριστικά στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η έφεση θα εκδικαστεί αύριο στις 16.00 στα γραφεία της ΕΠΟ.