Ποιος θα το φανταζόταν ότι το όνειρο του Τζόνι Ντεπ είναι να ερμηνεύσει στη μεγάλη οθόνη την 92χρονη σήμερα κωμική ηθοποιό Κάρολ Τσάνινγκ.

Ο ηθοποιός με τα αμέτρητα πρόσωπα δήλωσε ότι η αδυναμία του για την Τσάνινγκ ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια, όταν ντυνόταν σαν εκείνη, κι όχι σαν τους ήρωες της νέας του ταινίας «Μοναχικός Καβαλάρης».

Αυτά σχολίασε σε συνέντευξη στο CinemaCon στο Λος Βέγκας, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ της ταινίας της Disney που βγαίνει σε κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο στις 3 Ιουλίου (στις 4 Ιουλίου στην Ελλάδα).

Αν τελικά καταφέρει να ερμηνεύσει γυναικείο ρόλο στο σινεμά, το μακιγιάζ της… μεταμόρφωσης δεν θα είναι κάτι άγνωστο γι’ αυτόν. Μιλώντας για τον «Μοναχικό Καβαλάρη», ο Ντεπ είπε ότι χρειαζόταν δύο ώρες για να βάλει μέικ-απ, ενώ υπήρχαν φορές που κοιμόταν χωρίς να το αφαιρέσει.

«Πραγματικά δεν μπορείς να πας σε εστιατόριο, φορώντας αυτό το μέικ απ» τόνισε, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού.

Ο συμπρωταγωνιστής του Αρμι Χάμερ, ο σκηνοθέτης Γκορ Βερμπίνσκι και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ χαρακτήρισαν «δύσκολα» τα γυρίσματα.

«Λίγο έλειψε να με πατήσει άλογο. Όταν είσαι σε ένα άλογο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι κάτω από αυτό… τότε το να μείνω ζωντανός πάνω στο άλογο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα» είπε ο Ντεπ που στην ταινία ερμηνεύει τον ινδιάνο πνευματικό αρχηγό και πολεμιστή Τόντο.