Χωρίς τον Φώντα Φέτση και υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης διεξήχθη την Τετάρτη η προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο νεαρός μέσος δεν επέστρεψε στην Αθήνα από τη Λευκάδα και γυμνάστηκε με τον Τηλυκράτη, αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, αφού έχει συμπληρώσει το όριο καρτών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν απουσίασε κάποιος άλλος παίκτης και όπως φαίνεται οι προσπάθειες του Τραϊανού Δέλλα απέδωσαν καρπούς.

Την Πέμπτη πάντως έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό και τα επεισόδια. Η εκδίκαση έχει οριστεί για τις 13:00 στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ και οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζουν να δώσουν βροντερό-ειρηνικό-παρών. Μάλιστα η Ορίτζιναλ 21 εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Εμείς σαν Original 21 , σαν ένα ακόμα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ , θα συμμετέχουμε στο πανενωσίτικο κάλεσμα όλων των ΑΕΚτζήδων την Πέμπτη 17/4 , ώρα 12:30, στα γραφεία της Super League , ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 1 στο Μαρούσι, στο να δοθεί λύση για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου . Απαιτούμε απλά ισονομία στο πιο στημένο και σάπιο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων . Δώστε την λύση που μας αναλογεί και βάλτε τους κλέφτες των ονείρων μας φυλακή!»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ, έπειτα από νέο σχετικό αίτημα του εν μάνατζερ Νίκου Σφυντιλά, για ένα ποσό κοντά στα 20 χιλιάδες ευρώ.