Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά στις ΗΠΑ η διάθεση του κορυφαίου κινητού της Samsung, του Galaxy S 4. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσπαθούν να ρίξουν τις τιμές και να φτιάξουν ελκυστικά πακέτα για τους υποψήφιους αγοραστές.

Ήδη αρκετές εταιρείες έχουν αρχίσει να δέχονται παραγγελίες. Η AT&T Inc. για παράδειγμα θα πουλά τη βασική έκδοση του τηλεφώνου, με μνήμη 16 gigabytes, προς 200 δολάρια μαζί με συμβόλαιο δύο ετών. Η Sprint Nextel Corp ανακοίνωσε ότι το νέο Galaxy θα διατίθεται στα καταστήματα της από τις 27 Απριλίου. Η τιμή της βασικής έκδοσης θα είναι 250 δολάρια ή 150 δολάρια αν ο αγοραστής γίνει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία αφήνοντας αυτήν στην οποία είναι ήδη πελάτης.

Από την 1η Μαϊου θα είναι διαθέσιμο το νέο κινητό της Samsung και στα καταστήματα της T- Mobile USA. To Galaxy S 4 είναι ο διάδοχος του Galaxy S III που υπήρξε ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του iPhone της Apple.

Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας και γρηγορότερο επεξεργαστή. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από