Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά στις ΗΠΑ η διάθεση του κορυφαίου κινητού της Samsung, του Galaxy S 4. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσπαθούν να ρίξουν τις τιμές και να φτιάξουν ελκυστικά πακέτα για τους υποψήφιους αγοραστές.

Ήδη αρκετές εταιρείες έχουν αρχίσει να δέχονται παραγγελίες. Η AT&T Inc. για παράδειγμα θα πουλά τη βασική έκδοση του τηλεφώνου, με μνήμη 16 gigabytes, προς 200 δολάρια μαζί με συμβόλαιο δύο ετών. Η Sprint Nextel Corp ανακοίνωσε ότι το νέο Galaxy θα διατίθεται στα καταστήματα της από τις 27 Απριλίου. Η τιμή της βασικής έκδοσης θα είναι 250 δολάρια ή 150 δολάρια αν ο αγοραστής γίνει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία αφήνοντας αυτήν στην οποία είναι ήδη πελάτης.

Από την 1η Μαϊου θα είναι διαθέσιμο το νέο κινητό της Samsung και στα καταστήματα της T- Mobile USA. To Galaxy S 4 είναι ο διάδοχος του Galaxy S III που υπήρξε ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του iPhone της Apple.

Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας και γρηγορότερο επεξεργαστή.