Εξιλέωση μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου ζητάει ο Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει χάσει πόντους λόγω των άσχημων εμφανίσεων που συνδυάστηκαν με ατυχή αποτελέσματα στα ματς με Λεβάντε(Γιουρόπα Λιγκ), ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό(πρωτάθλημα) και θέλει να σώσει την παρτίδα στο φινάλε της εφετινής περιόδου.

Ο πρώτος αγώνας με τον Πανθρακικό την Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου(20.00) προσφέρεται στον Μίτσελ για αλλαγές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλγερινοί Τζιμπούρ, Αμπτούν(έχουν κάκωση στον ταρσό). Ο 50χρονος κόουτς έδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν υπολογίζει τους Πάντελιτς, Πίνο, Ντιακιτέ(αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση).

Το ματς με τον Πανθρακικό αποτελεί ένα στοίχημα για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο 25χρονος φορ που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης θέλει να αποδείξει ότι άδικα βρέθηκε στο γκρουπ των αναπληρωματικών.

Τη θέση του γκολκίπερ θα καλύψει ο Κάρολ, ενώ την πόρτα της ενδεκάδας χτυπάνε οι Κοντρέρας, Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Μοντέστο.

Ο ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές: Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Στην προπόνηση συμμετείχαν τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Μανώλη Σιώπη, Παιδάκη και Ιωαννίδη.

Στη φιέστα του Ολυμπιακού στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο στο Γ. Καραϊσκάκης θα είναι παρόντες οι Τζιοβάνι, Καρεμπέ. Ο Βραζιλιάνος και ο Γάλλος αγαπήθηκαν και έγιναν τα ινδάλματα για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα θα επισκεφθεί το Σάββατο την μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης(16.00). Οι φίλοι των πρωταθλητών θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν τον Βραζιλιάνο που μάγευε με τις περίτεχνες ενέργειες του και τα εκπληκτικά γκολ στους αγωνιστικούς χώρους. Θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τον Τζιοβάνι.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει χαρακτηριστικά:« Ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας από τους αγαπημένους Ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές. Ο Βραζιλιάνος άσος λατρεύτηκε από εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού μας και συνεχίζει ακόμη να λατρεύεται!

Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2013, ο δικός μας μάγος θα δώσει το παρών στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μας, το Red Store! Θα βρεθεί κοντά στον κόσμο του Ολυμπιακού και με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Τζοβάνι ο Θρύλος », θα υπογράψει βιβλία στους θαυμαστές του. Ο Βραζιλιάνος θα είναι στο Red Store στις 16:00».

Ο Λέτο

Ο Σεμπέστιαν Λέτο έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κατάνια, όμως ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει την αποθεραπεία του σε ειδικό κέντρο στην Μπολόνια και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς τον ερχόμενο Ιούνιο. Ωστόσο, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως η μεταγραφή δεν ήταν τόσο εύκολη, καθώς τον Αργεντινό φλέρταραν ο Ολυμπιακός, η Μπολόνια και η Γουέστ Χαμ. Από την πλευρά τους οι Ερυθρόλευκοι υποστήριξαν ότι δεν εξέτασαν την περίπτωση επιστροφής του Λέτο.

=