Επενδυτές που θα θέσουν σε άμεση λειτουργία το κλειστό για πάνω από δύο χρόνια ξενοδοχειακό συγκρότημα Capsis στη Ρόδο, το οποίο ανήκει στην ιδιοκτησία της, αναζητά η τράπεζα Eurobank.

Ηδη, η τράπεζα βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με διαχειριστές ξενοδοχείων που έχουν καταθέσει σχετικές προτάσεις για το ξενοδοχειακό συγκρότημα Capsis (πρώην Sofitel Capsis).

Στόχος της τράπεζας είναι η όποια συμφωνία προκύψει, να κλείσει το συντομότερο δυνατό, ώστε το ξενοδοχείο να προλάβει να λειτουργήσει τη φετινή περίοδο και να μη χαθεί άλλη μια χρονιά.

Από το περιβάλλον της Eurobank διευκρινιζόταν ότι δεν έχει καμιά βάση φημολογία των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την οποία το ξενοδοχείο έχει ήδη περιέλθει στη διαχείριση tour operator ρωσοτουρκικών συμφερόντων. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιτευχθεί οποιαδήποτε συμφωνία.

Το πολυτελές ξενοδοχείο που χτίστηκε στη δεκαετία του ΄70 βρίσκεται στην παραλία της Ιξιάς στην Ιαλυσό και απέχει μόλις πέντε χιλιόμετρα από τη Ρόδο.

Το συγκρότημα Capsis έχει συνολική επιφάνεια 48.500 τ.μ. και αποτελείται από πέντε κτίρια. Το σύνολο των 691 δωματίων του έχει δυναμικότητα 1.820 κλινών.

Διαθέτει επίσης, συνεδριακό κέντρο, τρία εστιατόρια, τέσσερα μπαρ, δύο πισίνες και περίπου 50 διαμερίσματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από