Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μεγάλο βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέϊ οφ, μετά τη νίκη που σημείωσε με 2-0 επί της ΑΕΚ, η οποία πλέον μπήκε για τα καλά σε μπελάδες. Το ματς της επόμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ εναντίον του Πανθρακικού είναι οριακό για την τύχη της.

Στο ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και δεν δυσκολεύτηκε να «καθαρίσει» νωρίς το ματς. Στο 35’ ο Κοροβέσης άνοιξε το σκορ μετά από συνεχόμενα ολέθρια λάθη της άμυνας της ΑΕΚ με σουτ από κοντά (1-0).

Στο 38’ ο Κοροβέσης έβγαλε μπαλιά στον Γεωργίου και αυτός εύκολα μόνος με τον Κωνσταντόπουλο σημείωσε το 2-0.Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Έβαλν Λίνεν αμέσως μετά το παιχνίδι, αφού κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές του: «Μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκαναν ορισμένοι, ωστόσο μίλησα μαζί τους και μου είπαν πως είναι εδώ και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να δείξουν πράγματα, ωστόσο νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να παίζαμε με λιγότερους από 11 παίκτες. Αυτό είναι απαράδεκτο, είναι ντροπή για την ΑΕΚ και θα πρέπει να δούμε τι φταίει και έγινε αυτό». Ο διαιτητής Γιάχος (Χίου) ήταν πολύ καλός.

Έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Φεγκρους, Φουρτάδο, Βλάχο, Τζημόπουλο, Πετρόπουλο,

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (92’ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80’ Βίλα), Ίλιτς (89’ Ντάσιος), Τζημόπουλος.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (75’ Αραμπατζής), Γκερέϊρο, Ρίκκα, Φέτσης (46’ Βλάχος), Πετρόπουλος, Τσουμάγκας (46’ Φουρτάδο), Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.