Αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ στον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στα Περιβόλια(17.15-Novasports1). O 50χρονος τεχνικός αλλάζει γραμμή πλεύσης και προορίζει για την ενδεκάδα τους Φετφατζίδη, Μήτρογλου. Και οι δύο δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές του ισπανού κόουτς, ωστόσο θέλει να τους δώσει ευκαιρίες για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας τους στο βασικό σχήμα.

Επειδή κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν το συμπέρασμα ότι ο Σιόβας βρέθηκε στο περιθώριο, ο Ερυθρόλευκος τεχνικός υπολογίζει τον δυναμικό στόπερ και σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει έστω και σαν αλλαγή.

Οι Γιάννης Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν θα είναι 100% έτοιμοι για το ματς της Κρήτης. Ο Μανιάτης έμεινε στο γυμναστήριο. Ακολούθησε και ειδικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να προφυλαχθεί για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στον προσαγωγό. Θεραπεία έκανε και ο Παπαδόπουλος, λόγω τον μικροενοχλήσεων που έχει αισθανθεί στο αριστερό του γόνατο. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάντελιτς, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

Οι Ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, βελτιώνοντας παράλληλα και την τακτική τους. Μέσω εκτελέσεων στημένων φάσεων δούλεψαν στις αντιδράσεις επιτιθέμενων και αμυνόμενων. Στη συνέχεια οι παίκτες του Μίτσελ έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του κανονικού γηπέδου.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης του Ντέρεκ Μπόατενγκ από το CAS. Ο γκανέζος αμυντικός μέσος έχει κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από την Ντνίπρο. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος για την έκβαση της απόφασης στη δικαστική διαμάχη που έχει με την ουκρανική ομάδα.

Η υπόθεση του Μπόατενγκ φαίνεται ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία και αν ο παίκτης δικαιωθεί θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μπόατενγκ πιστεύει ότι το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει δικαιωθεί από το CAS. Ο Γκανέζος έχει τονίσει: «Όλα πάνε καλά και θα αποκτήσω δικαίωμα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα είμαι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν θέλει ο προπονητής με χαρά θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου».