Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα του Γιάννη Αλαφούζου σε ό,τι αφορά στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ απομακρύνεται η περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα, μετά τη γκρίνια των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, βοήθεια από τον Ράικο Γιάνγιανιν θα έχει ο Γιάννης Βονόρτας, καθώς θα είναι ο συνεργάτης του στα τρία αυτά παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο Γιάνγιανιν έπιασε δουλειά, μόλις επέστρεψε από την Ουγγαρία όπου ήταν με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟ για το τουρνουά «Κύπελλο Πούσκας».

Όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσει το σύστημα που είχαν εφαρμόσει πριν από τέσσερις μήνες με τον Χουάν Ρότσα, δηλαδή το 4-1-2-3, ώστε ο Παναθηναϊκός να πιέσει περισσότερο και να γίνει πιο επιθετικός. Υπάρχουν δύο-τρεις θέσεις στα χαφ και την επίθεση που ο Βονόρτας προβληματίζεται ποιους θα χρησιμοποιήσει. Η «σκούπα» κοντά στους αμυντικούς θα είναι ο Βιτόλο, ενώ θέσεις διεκδικούν στα χαφ οι Κουίνσι και Εσπάρθα.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Καραγκούνη και σενάριο επιστροφής του μετά την… ασίστ που του έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή του, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι μεν ανοιχτή, αλλά ο «τυπάρας» δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα παραμείνει στην Αγγλία για άλλον έναν χρόνο.