Ηταν βέβαιο πως οι στίχοι του νέου άλμπουμ της Κάρλας Μπρούνι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πρωταπριλιά, θα περνούσαν από κόσκινο. Αρχικά, οι «αναλυτές» εντόπισαν ένα τραγούδι – το «Raymond» – στο οποίο η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φέρεται να εκθειάζει τον σύζυγό της, τον Νικολά Σαρκοζί. Και τώρα, μία δημοσιογράφος του RTL, η Αλπμπά Βεντουρά, υποστηρίζει ότι σε ένα άλλο τραγούδι, με τίτλο «Le Pengouin» – «Ο Πιγκουίνος» – η Κάρλα ειρωνεύεται τον σοσιαλιστή πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Η Βεντουρά επισημαίνει ιδιαίτερα την ακόλουθη στροφή: «Παίρνει το ύφος του ηγεμόνα, αλλά τον ξέρω εγώ, τον πιγκουίνο, δεν έχει τρόπους πυργοδεσπότη. Χα, ο πιγκουίνος! Αν μια μέρα ξαναβρεθείς στον δρόμο μου, θα σου μάθω, πιγκουίνε, να μου κάνεις χειροφίλημα». Για τη γαλλίδα δημοσιογράφο, η Κάρλα Μπρούνι ουδόλως εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ολάντ τους αντιμετώπισε ψυχρά, μη συνοδεύοντάς τους μέχρι το αυτοκίνητό τους την ημέρα της μεταβίβασης της εξουσίας, στις 15 Μαΐου του 2012.

Για να στηρίξει τη θέση της, επισημαίνει και άλλους στίχους: «Ούτε άσχημος ούτε όμορφος, ο πιγκουίνος, ούτε σπουδαίος ούτε χυδαίος, ο πιγκουίνος, ούτε ναι ούτε όχι». «Monsieur ni oui ni non», «Ο Κύριος ούτε ναι ούτε όχι», είναι ένα από τα παρατσούκλια που έχει δώσει η Δεξιά στον Φρανσουά Ολάντ.