Στο νοσοκομείο του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε μετέβη, τελικώς, σήμερα ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς και πρώην Πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λόγω οξείας επιπεφυκίτιδας.

Ο μεγιστάνας του Τύπου εξαιτίας των προβλημάτων στην όρασή του, ακύρωσε τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και την συνάντησή του με τον ιταλό υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, που είχε ορισθεί για σήμερα το απόγευμα.

Το δικαστήριο του Μιλάνου ανέβαλε για την προσεχή Δευτέρα 11 Μαρτίου τη σημερινής δικάσιμου για την υπόθεση Ρούμπι-Γκέιτ, στην οποία ο Καβαλιέρε κατηγορείται για συνέργεια σε προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία.

Η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι ζήτησε να σταλούν ιατροί του δικαστηρίου της ιταλικής συμπρωτεύουσας για να εξακριβώσουν αν όντως ο μεγιστάνας του Τύπου αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια.

Μένει να εξακριβωθεί τώρα αν ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί ή αν μέσω των συνηγόρων υπεράσπισης θα ζητήσει και νέα αναβολή.

Η τελική ετυμηγορία των δικαστών είχε ορισθεί για τις 18 Μαρτίου. Τώρα, όμως, ενδέχεται να υπάρξει μικρή αναβολή και για αυτήν.