Στο γήπεδο της Λεβάντε «Θιουτάτ ντε Βαλένσια» δοκιμάζεται Πέμπτη βράδυ (20.00) ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την έδρα τους (σημαίνει η «πόλη της Βαλένσια»)που είναι χωρητικότητας 25.354 θέσεων.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνεθ ζήτησε τη νίκη με μηδέν παθητικό και έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του Μίτσελ:«Εγώ θέλω να κάνω όσο πιο δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Η ελληνική ομάδα διαθέτει εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Είναι ευκαιρία να διασκεδάσουμε το ματς. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Τον Μίτσελ τον ξέρω από παλιά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Σίγουρα έχει πολύ δύσκολο έργο γιατί είναι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα».

Ο νιγηριανός επιθετικός Ομπαφέμι Μάρτινς υποστήριξε ότι «θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι στο οποίο η Λεβάντε θα κυνηγήσει τη νίκη».

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και τωρινός της Βαλένθια Ερνέστο Βαλδέρδε θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

*Ο 17χρονος μέσος Πραξιτέλης Βούρος υπέγραψε σήμερα το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο(διάρκειας τριών ετών)και θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.