Η Κέρκυρα (2-0 στον Τύρναβο) και ο Πανθρακικός (2-0 τη Νίκη Βόλου στην Κομοτηνή) έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Αντιθέτως, ο ΠΑΣ επιβλήθηκε 1-0 του Πανσερραϊκού στα Γιάννινα και πλέον όλα θα κριθούν στο επαναληπτικό παιχνίδι, που θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στις Σέρρες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-2: Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε ουσιαστικά από χθες η Κέρκυρα που νίκησε εκτός έδρας τον Τύρναβο με 2-0. Ετσι, για την ομάδα των Φαιάκων η ρεβάνς στις 20 Δεκεμβρίου στην Κέρκυρα θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το χθεσινό παιχνίδι στον Τύρναβο έγινε σε αγωνιστικό χώρο βούρκο. Ο Διαμαντόπουλος στο 27′ με πέναλτι έκανε το 0-1, ενώ στο 78′ ο Σιμώσης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Γκούμπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόννης, Τσιάτρας, Αντωνόπουλος, Διβανές (55′ Παπαγεωργίου), Μεζίνι, Μπουσινάκης (33′ Κακαβίτσης), Τσούκαλος, Οικονόμου.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στρατηλάτης, Λάμπρου, Πετρούσης, Εντερ (82′ Γκούμας), Αρμένης, Κρητικός (66′ Τσοκάνης), Σταματόγιαννης, Τσουμάνης, Καραπέτσας, Βασιλόγιαννης (75′ Σίμωσης), Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0: Σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε ο Πανθρακικός νικώντας 2-0 τη Νίκη Βόλου στην Κομοτηνή.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέτυχε από ένα γκολ στο όγδοο λεπτό κάθε ημιχρόνου με τους Μπαϊκαρά και Κυβελίδη και έκανε εύκολο το έργο που θα έχει στο επαναληπτικό ματς στη Νέα Ιωνία.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Καστελάν, Μπαϊκαρά, Μίνγκας (78′ Γωνιάδης), Βαϊρουά (70′ Μοσχάκης), Κυβελίδης (86′ Kοντογουλίδης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Μήτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Ψιάνος, Πορτουλίδης, Ριζογιάννης, Παπαδόπουλος (70′ Κυριάκος), Μκρτσιάν (46′ Φλίγκος), Ουέλιγκτον, Γιάκομπ (46′ Σκούφαλης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0: Το γκολ που πέτυχε ο Γιάκος στο 22′ έκρινε τη συνάντηση στους Ζωσιμάδες χθες το βράδυ, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανσερραϊκού. Το παιχνίδι ήταν κακό από ποιοτικής πλευράς. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου έκανε αρκετές αλλαγές στην 11άδα, ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κιάσσου (2η κίτρινη) στο 67′.