Ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα (2-0) από το Γεντί Κουλέ και οι παίκτες του ΟΦΗ τα έχουν με την τύχη τους, αφού είδαν την μπάλα να σταματάει τρεις φορές στα δοκάρια της εστίας του Κυριακίδη.

Η γκίνια για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν μεγάλη, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Ροτζέριο στο 45′ και το αυτογκόλ του Κουρδάκη στο 52′.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ φέτος.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά το πρώτο 5λεπτο, αλλά ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ όταν ο Σίσιτς βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε. Η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Μουλόπουλου και βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο του αγώνα το πρώτο 20λεπτο, αλλά ήταν… ανούσιος, ενώ ο ΟΦΗ ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις με τον Κουτσιανικούλη (24′) να σημαδεύει ξανά το δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα στο β’ μέρος, έκανε το 0-2 με το αυτογκόλ του Κουρδάκη και ουσιαστικά στο σημείο αυτό κρίθηκαν τα πάντα. Ο ΟΦΗ είχε ένα ακόμη δοκάρι με τον Βερόν (59′), σουτ του Ροτζέριο (75′) είχε την ίδια τύχη και στα τελευταία λεπτά ο Κυριακίδης νίκησε τους αντιπάλους του όσες φορές χρειάστηκε.

«Εγιναν μαγικά πράγματα, για να δεχθούμε από μια κακή εκτίμηση το γκολ. Ξεχνάμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τα Γιάννινα», δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: «Ας ελπίσουμε ότι από αυτό το παιχνίδι τα πράγματα θα κυλήσουν διαφορετικά».

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά).

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Βερόν (80′ Περογαβράκης), Κουτσιανικούλης (60′ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Βάντο (60′ Βιτώρος), Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος, Γκονζάλες, Κόρμπος, Ροτζέριο, Πόι (86′ Ναπολεόνι), Βασιλείου (75′ Λισγάρας), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (46′ Ακόστα), Γεωργίου.

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ. Σήμερα (19.30) στην Τρίπολη ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι  δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και όλα δείχνουν ότι θα γίνει όμορφο παιχνίδι.