Στον 4ο όμιλο έγιναν ματς «φωτιά» με την Ρεάλ να παίρνει ισοπαλία στη Μαδρίτη από την Ντόρτμουντ 2-2, ενώ ισόπαλο με το ίδιο σκορ τελείωσε και το άλλο παιχνίδι του ομίλου Μάντσεστερ Σίτι – Αξιαξ.

1ος όμιλος

Στον 1ο όμιλο η Πόρτο εξασφάλισε την πρόκριση μετά το 0-0 στην Ουκρανία απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, καθώς έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ κατά 99% πέρασε και η Παρί Σεν Ζερμέν μετά το ευρύ 4-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που επέτρεψε στους Παριζιάνους να φτάσουν στους 9 βαθμούς.

Ντινάμο Κιέβου – Πόρτο 0-0

Παρί Σεν-Ζερμέν – Ντίναμο Ζάγκρεμπ 4-0

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο ο Ολυμπιακός μπήκε γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Champions League καθώς νίκησε 3-1 τη Μονπελιέ στο Καραϊσκάκη (έφτασε τους 6 βαθμούς)

Στον όμιλο στου Ολυμπιακού (2ος), Σάλκε και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Γκελζενκίρχεν. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν 2-0 αλλά οι Γερμανοί μείωσαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και

ισοφάρισαν στο 67΄και παραμένουν στην πρώτη θέση.

Ολυμπιακός – Μονπελιέ 3-1

Σάλκε – Άρσεναλ 2-2 (highlights)

3ος όμιλος

Στο πλαίσιο του 3ου ομίλου η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη στο «Σαν Σίρο» της εκπληκτικής και αήττητης Μάλαγα με 1-1. Η ισπανική ομάδα προκρίθηκε και μαθηματικά, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και γράφοντας ιστορία με την είσοδο στους «16», στην πρώτη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Στις Βρυξέλλες, η νίκη της Άντερλεχτ επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 1-0 «ανακάτεψε» τον όμιλο ως προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αφού η Μίλαν έχει 5 βαθμούς, οι Βέλγοι 4 και οι Ρώσοι 3, που σημαίνει ότι όλα θα παιχθούν ως το τέλος της 6ης αγωνιστικής.

Μίλαν – Μάλαγα 1-1

Αντερλεχτ – Ζενίθ 1-0

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο έγιναν δύο από τους συγκλονιστικότερους αγώνες των τελευταίων ετών στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τις φιλοξενούμενες ομάδες να κλέβουν την παράσταση.

Στο Μάντσεστερ, η πρωταθλήτρια Αγγλίας Σίτι αποχαιρετά κατά πάσα πιθανότητα και φέτος τη διοργάνωση πρόωρα, μετά το 2-2 με τον Άγιαξ που την άφησε στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στο κατάμεστο «Μπερναμπέου» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν δύο φορές, με τη «βασίλισσα» να ισοφαρίζει την πρώτη φορά και να «σώζει» το βαθμό.

Ρεάλ – Ντόρτμουντ 2-2

Μάντσεστερ Σίτι – Άγιαξ 2-2